Menu

System Of A Down

Οι System of a Down (μερικές φορές λέγεται απλά SOAD ή System)είναι ένα Αρμένικο-Αμερικάνικο nu metal συγκρότημα από την Glendale της Καλιφόρνια, και σχηματίστηκε το 1994. Αποτελείται από τον Serj Tankian (κυρίως φωνητικά, αρμόνιο και ρυθμική κιθάρα), Daron Malakian (φωνητικά και κιθάρα), Shavo Odadjian (μπάσο)και John Dolmayan (ντράμς).

Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ και έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Ακόμη, έχει προταθέι για 4 βραβεία Grammy, εκ των οποίων έχει κερδίσει ένα το 2006 για την καλύτερη Hard Rock παράσταση.Η μπάντα διαλύθηκε και βρίσκεται σε παύση.

 Μέλη

  • Daron Malakian — vocals, guitars (1994–2006)
  • Serj Tankian — lead vocals, keyboards (1994–2006)
  • Shavo Odadjian — bass (1994–2006)
  • John Dolmayan — drums (1997–2006)

Επίσημη Δισκογραφία

  • System of a Down (1998)
  • Toxicity (2001)
  • Steal This Album! (2002)
  • Mezmerize (2005)
  • Hypnotize (2005)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γιουσούφ Καρς Αρμένης »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι

Newsletter